Lendenzenuwen

Li Ti Tu Shou Zhi Liao (3DMT)

De Chinese geneeskunde benadert de mens en zijn ziektes anders dan de westerse geneeskunde. Chinese artsen stellen de mens en zijn omgeving centraal. Een diagnose is gebaseerd op een onbalans in het lichaam en wordt hersteld door het mobiliseren van het zelf genezend vermogen van de mens.De westerse geneeskunde daarentegen deelt het lichaam op in steeds kleinere deeltjes tot op het niveau van moleculen en neurotransmitters. Westerse artsen baseren hun diagnose op het leggen van causale verbanden. De genezing geschiedt door middel van medicijnen en operaties.

De visies van de Chinese en westerse geneeskunde lijken bijna loodrecht op elkaar te staan. Gelukkig zijn er steeds meer westerse artsen die een holistische kijk op een ziekte accepteren. De Nederlander Alex Tiemes (fysiotherapeut en directeur van het Centrum voor Acupunctuur en Chinese kruiden) behandelt vanuit een bijzondere synthese van Chinese en westerse geneeskunde.

Three Dimensional Manipulation Technique (3DMT)

3DMT is een typisch Nederlandse techniek die eerst kijkt naar de mens en zijn omgeving en dan pas naar het probleem. In die zin combineert 3DMT de zienswijze van de Chinese en westerse geneeskunde.3DMT is zo bijzonder omdat deze behandelingswijze heel anders naar een probleem kijkt terwijl er van de zelfde parameters wordt uitgegaan.Alex Tiemes

Alex Tiemes: ā€œIk heb in Nederland jarenlang met 3DMT gewerkt. Nu wil ik graag de Chinese geneeskunde kennis laten maken met deze fascinerende behandelingsmethodeā€.

Alex Tiemes

ā€œIk heb in Nederland jarenlang met 3DMT gewerkt. Nu wil ik graag de Chinese geneeskunde kennis laten maken met deze fascinerende behandelingsmethodeā€.

Alex Tiemes

06 12345677
Alex@tiemes.nl
Adresgegevens
Blablabla